Direktør
Direktør

Bo Grønfeldt
Tlf: 2898 9590
bg@groenfeldt-elementer.dk

Om elementern

Grønfeldt-elementer er et modulsystem som leveres i faste moduler som passer sammen og kan sammensættes til den individuelle løsning. Elementerne  er hurtige at rejse og samle, og er udviklet til at forkorte byggetiden,  således at risikoen for afbrydelse i byggeperioden  p.g.a. vejerproblemer minimeres. 

Desuden er elementerne designet til at optimere transporten mest muligt, i det modulmålene er tilpasset containerdimension til 40 fods cube containere. 

Alle elementer overholder naturligvis kravene i Grønlands bygningsreglement 06. 

Facader og farver: 
Facaden på vores elementer er som udgangspunkt produceret med færdigmalet klinkbeklædning eller Rockpanel, men kan leveres med andre typer beklædning efter kundens ønske. 

Beklædningstyperne er valgt ud fra, at disse er særdeles velegnet til Grønlandske forhold, samt giver et utal af farvemuligheder. 

Tag: 
Tagelementerne leveres som standard med underpap, klar til at brænde overpap på. Overpappen medfølger sædvanligvis ikke. 

Døre og vinduer: 
Døre og vinduer er monteret og fuget ved levering, samt afdækket forsvarligt til transporten. Alle vinduer leveres med dobbelt fals tilpasset grønlandske forhold, og leveres af anerkendt leverandør.