Direktør
Direktør

Bo Grønfeldt
Tlf: 2898 9590
bg@groenfeldt-elementer.dk

Standardleverence

En standardleverance består af følgende:

Dækselementer som er afsluttet med 12mm krydsfiner på underside og 18mm krydsfiner på overside, hvortil der hører tilpasset plader til at lukke dækselementerne med efter montage. Hertil leveres trykimprægneret bundrem med tilhørende befæstelse til betonfundament.

Skillevægselementer leveres som standard som hele elementer, afsluttet med 12mm krydsfiner på begge sider. Skillevægselementerne har ikke tildannet dørhuller til indvendige døre. Dørhuller til indvendige døre kan produceres efter nærmere aftale, såfremt overkant af færdigt gulv kendes. Indvendige døre er ikke indeholdt i en standardleverance.

Facadeelementer leveres som standard med kundespecificeret facadebeklædning. Vinduer, udvendige døre, sålbænke og inddækning er færdigmonteret og fuget. Nederste rækker af facadebeklædning medfølger i løs form, da disse ikke kan monteres før elementet er monteret. Indvendigt er facadeelementerne afsluttet med 12mm krydsfiner. Vinduerne leveres med not på 4 sider, klar til tilsætninger og vinduesplade. Endvidere er der monteret dampspærrekrave omkring vinduerne for at sikre en tæt løsning.

Loftselementer er afsluttet med 12mm krydsfiner på underside og leveres som standard med tilhørende 290mm loftsisolering.

Tagelementer leveres med underpap fastbrændt på elementerne. Der medfølger ikke overpap, aluprofiler, listedækning mv. til tagentreprisen.

Stern, vindskede, dæklister og underbeklædning leveres færdigmalet/kundespecificeret klar til montage.

Montagepakken består af materialer til at montere bundrem og elementer med som f.eks. skruer og beslag. Ud over dette indeholder montagepakken en beslåning til facadedøre, lofttrappe, materialer til gangbro, montagevejledning, og detaljetegninger.